Pim útnak indul

2023.03.13. 16:25

A földimalac, aki semmiben sem volt biztos - Napsütötte Mesebolt-matiné

Jill Tomlinson bűbájos állatmeséjével várja a közönséget legközelebbi matinéjára a szombathelyi Mesebolt Bábszínház. Kezdés Március 19-én, vasárnap 10 órakor a Lázár Ervin-teremben.

Vas Népe

Pim mamáját a biztonságot sugárzó Kolozsi Angéla kelti életre - a hangjában, az egész lényében van valami megnyugtató

Forrás: Unger Tamás

Jill Tomlinson úgy ír állatkölykökről, hogy meghagyja őket állatkölyköknek, de így talán még inkább magukra ismerhetnek ezekben a történetekben az embergyerekek és emberfelnőttek. Pim, a földimalac – aki semmiben sem volt biztos – igaz meséjéből Bartal Kiss Rita rendezett előadást Szombathelyen (a Mesebolt és a Griff közös produkcióját), a tervező Hanga Réka, a zeneszerző Bakos Árpád.

© Unger Tamás
Forrás: Unger Tamás

 Játsszák: Kolozsi Angéla, Kovács Bálint és Varga Bori. Pim a szemünk láttára nő fel, és fedezi fel a világot – benne önmagát. És persze a helyét a világban. Közben Afrika ragyogó napja süt le ránk – és azt is megtanuljuk, hogy a földmalacoknál ügyesebben senki nem tud üreget ásni a földbe. Ott az otthonuk. És van valami, amit a földimalac nagyon szeret. Aki vasárnap elmegy a Mesebolt-matinéra (MMIK, Mesebolt, Ady tér 5.), megtudja, mi az.

© Unger Tamás
Forrás: Unger Tamás

 

© Unger Tamás
Forrás: Unger Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában