Isten színes világot teremtett

2023.05.06. 12:17

Jó, ha tudod, milyen a személyiséged

Ifjúsági órát tartottak a szombathelyi evangélikus gyülekezetben – adja hírül az egyházközség honlapja. Az alkalomra a 2018 és 2022. között konfirmált fiatalok kaptak meghívást.

vaol.hu

Forrás: Szombathelyi Evangélikus Egyházközség

Az ifjúsági órán a különböző személyiségtípusokkal foglalkoztak a fiatalok. Játékok segítségével ismerhették fel saját személyiségükben a dominánsabb és kevésbé domináns jegyeket. Maguk fogalmazták meg, hogy életünkben és kapcsolatainkban jó, ha tudjuk, mik az erősségeink és mik a gyengeségeink, mi az, amiben segíteni tudunk másokat, és mi az, amiben nekünk van szükségünk segítségre.
Isten színes világot teremtett, benne különböző embereket. A Teremtő úgy látta jónak, hogy teremtményei másfélék legyenek, különböző személyiséggel bírjanak, különböző módon közelítsenek egy probléma felé, különbözőképpen gondolkodjanak. Ha ezt megértjük és elfogadjuk, hozzáállásunkkal közelebb kerülhetünk ahhoz az élethez, melyet Isten maga is jónak látott - erről hallhattak a fiatalok.

A következő ifjúsági alkalmat júniusban tartja a gyülekezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában