Hagyomány

2023.06.23. 18:25

Szentivánéji Vigasságok: eső mosta péntek, de Peter Sramek koncertjével folytatódott a nap - fotók

vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Immár hagyomány, hogy Szombathely zöld szívében, a Csónakázótónál és az Emlékműdombon három napon át ünneplik az év leghosszabb napját a szombathelyiek. Az élménypark már pénteken délután benépesült, gyerekek és felnőttek is felkeresték a mutatványosokat.

18 óra körül azonban megeredt az eső, a szervező Agora Savaria Nonprofit Kft. arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a programok kezdési időpontját csúsztatják. A Szandi produkció az eső miatt elmaradt.

 Peter Sramek koncertjét viszont már megtartották.

Nézzék meg a pénteki életképeinket:

Ez történt:

A Szandi produkció az eső miatt elmarad. Peter Sramek koncertje szintén az eső függvénye. Reméljük már meg tudjuk tartani a Szentivánéji Vigasságokon! - adták hírül a szervezők.

Előzmény:

"A kedvezőtlen időjárás miatt a Szentivánéji Vigasságok programjainak kezdési időpontját egyelőre csúsztatjuk. Kérjük, kövessék az AGORA Savaria Nonprofit Kft. Facebook-oldalát

Amint az időjárás engedi, megkezdjük programjainkat! Megértésüket köszönjük! " - olvasható a a Szentivánéji Vigasságok szervezőinek közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában