Koncert

2023.11.18. 17:37

Pitti Katalin a szombathelyi Székesegyházban ad koncertet

Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes és kiváló művész a szombathelyi Székesegyházban ad adventi és karácsonyváró koncertet– Pálmai Árpád egyházzenésszel és Hegedűs Valér zongoraművésszel november 25-én, szombaton 16.30-tól.

Merklin Tímea

Pitti Katalin (VN archív 2019)

Fotó: © Unger Tamás

Pitti Katalint legutóbb 2021-ben a kőszegi Jézus Szíve-templomban láttuk, ott adott adventi koncertet, erről Odafentről segítenek minket címmel írtunk. Utána a sekrestyében szólítottuk meg, és kértük interjúra. Azonnal felajánlotta a tegeződést, hozzáfűzve, hogy barátnőjétől, Jókai Anna írónőtől tanulta: minden nővel tegeződünk, mert a női sors ugyanaz.

2019-ben a világhírű operaénekesnő a toronyi plébániához tartozó négy kisközségben: Sében, Toronyban, Dozmaton és Bucsuban lépett fel – ott az volt a koncerthez kapcsolódó élmény: „Nemcsak mi várjuk a csodát, a csoda is keresi az embert, ha odafordul az Éghez.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában