Fellépés

2024.01.05. 08:20

Jubileumi a fúvóskoncert - Az ötvenedik újévi hangversenyüket fújják a sárváriak

A Sárvári Koncertfúvószenekar január 13-án, szombaton adja jubileumi, ötvenedik újévi koncertjét Sárváron – immáron negyedik alkalommal a Sárvár Arénában.

Polgár Patrícia

Az 1974. évben rendezte meg először Sárvár város fúvószenekara újévi koncertjét. Idén, 2024-ben ötvenedik alkalommal csendülnek fel előadásukban az újévet köszöntő dallamok. A Sárvári Koncertfúvószenekar január 13-án, szombaton 17 órakor tartja meg jubileumi Újévi koncertjét – immáron negyedik alkalommal a Sárvár Arénában. A hangverseny első részében a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség minősítő bizottsága értékeli a zenekar produkcióját koncertfúvós „C” felső kategóriában. A Sárvári Koncertfúvószenekart az esten Szélesi Attila karnagy, az együttes művészeti vezetője dirigálja. A hangverseny műsorvezetője és házigazdája a népszerű műsorvezető, Bősze Ádám lesz. Hazánk egyik legrégebbi fúvószenekari újévi hangversenye – ahogyan a korábbi években – várhatóan ismét telt házas közönséget vonz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában