Hagyomány

2024.03.21. 19:16

Hat művésszel alkotásaival startolt el a legújabb STAG kiállítás - fotók

Jó hír a művészetkedvelőknek: megnyitották a Savaria Tendency Art Group idei első kirakatkiállítását, ami minden évben gazdagabbá teszi a város kulturális életét. A bemutató idén a „SZABADSÁG, SZERELEM” A KIRAKATBAN címet viseli.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Már hagyománynak számít a STAG kirakatkiállítása, ami többségében szombathelyi művészek alkotásait mutatja be a Fő tér környéki kirakatokban. A megnyitónak a Kilences Kávézó adott otthont, ahol Erdei Zsuzsanna, a Savaria Tendency Art Group elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Horváth Soma kultúráért felelős alpolgármester nyitotta meg hivatalosan a kiállítást, méltatva a művészek munkáját és kiemelve a művészet fontosságát a város kulturális életében.

A kiállításon olyan kiváló művészek alkotásait csodálhatjuk meg, mint Bodorkós András, Jenei Ferenc, Szántó István, T. Takács Tibor, Veres Éva és Veres Gábor. A képek, festmények és műalkotások mind a „Szabadság, Szerelem” témaköréhez kapcsolódnak, és egyedülálló módon mutatják be a művészek érzéseit és gondolatait e fontos és időszerű témáról.

A megnyitó után Dr. Fűzfa Balázs irodalomtörténész körbekísérte az érdeklődőket a rendhagyó tárlaton, ami egyébként március 21-től április 5-ig látogatható.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában