labdarúgás

2017.11.21. 20:43

Megyei II. – Őrült meccs Sében

KÖRKÉP A 14. fordulóval folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság a szombathelyi csoportban.

Tóth Gábor

A Söpte hazai pályán vesztett pontot az egyre inkább magára találó Bozsok ellen. A Csepreg kiütötte a Táplánt, a Balogunyom roppant magabiztosan kerekedett a Gyöngyöshermán fölé. A Sé egy végletekig kiélezett meccsen gyűrte le a vendég Jákot. A Tanakajd megszenvedett a Zanattal, a Péterfának nem okozott gondot a Rábahídvég, a Gencsapáti ha nehezen is, de hozta a kötelezőt a Csatár ellen.

Szentpéterfa–Rábahídvég 7-0 (3-0). – Szentpéterfa, 100 néző, vezette: Szvorda M.

Szentpéterfa: Páll – Teklits, Tóth G. (Gaál Á.), Kovács B. (Keringer), Wágner R., Wágner M. (Azoitei), Gaál R. (Bankits), Wágner Sz. (Baranyai), Jurasits, Devecsery, Hoós.

Rábahídvég: Oláh – Rába, Pap, Tamás R., Nagy G., Biró, Korándi, Smolczer, Horváth E., Tamás Z. (Szendei), Kiss S.

Gólszerzők: Wágner R. (3), Devecsery (2), Azoitei, Wágner Sz.

Ilyen arányban is megérdemelten nyert a házigazda – négyszer a kapufát is eltalálták a péterfaiak. A vendégek becsülettel végigküzdötték a mérkőzést.

Balogunyom–Gyöngyöshermán-Szentkirály 5-0 (2-0). – Balogunyom, 100 néző, vezette: Sály K.

Balogunyom: Kozma – Hajós, Papp M., Szén P., Homor M. (Horváth I.), Kiss M. (Molnár T.), Fábián, Homor D., Dávid, Farkas M., Nemes.

Gyöngyöshermán: KÁLDI – Horváth Á. (Kirchmajer), Szilvágyi, KIS, Hegedűs, Szabó A., Szép, Farkas E., Tóth Zs. (Németh Sz.), SERBÁN, Varga D. (Vas T.).

Gólszerzők: Kiss M. (2), Horváth I., Hajós, Fábián.

Két jó formában lévő és játszó csapat sportszerű mérkőzésén a Balogunyom jobb napot fogott ki, az egész meccsen dominált, jól és eredményesen futballozott. A hazaiaknál mindenki jó teljesítményt nyújtott.

Honvéd Sé–Ják 5-4 (3-2) – Sé, 120 néző, vezette: Bedi T.

Honvéd Sé: Földi – Hor-

váth R., Wágner, Kovács K.

(Deutsch-Szalai), Werderits, Muzsai (Koroknai), Farkas P., Bogyai (Sümegi), Fichtacher, Kiss P., Uri.

Ják: Biró – Bődi, Svob, Kiss G., Máté Cs., Máté D., Mészáros G., Kóger, Vad, Máté Á. (Mészáros T., Barbalits), Mészáros B.

Gólszerzők: Kovács K. (3), Sümegi, Farkas P., ill. Máté D. (2), Mészáros G., Máté Á.

Kiállítva: Sümegi (83., Sé).

A két csapat eddig mindig izgalmas derbiket vívott Sében. A kilátogató – szép számú – szurkolótáboroknak ezúttal sem kellett csalatkozniuk. Már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést a hazaiak, majd egy jogos büntető után meg is duplázták előnyüket. A vendégek egy véleményes büntetővel szépítettek, de szinte azonnal jött a válasz, ismét kettő volt közte. Aztán ismét – ezúttal egy jogosan megítélt 11-esből – csökkentette hátrányát a vendég. A szünet után továbbra is jó színvonalú, szikrázó csata zajlott a pályán. Jött a vendégek egyenlítése. De ezen a délutánon a hazai csapat alaposan feltüzelt állapotban lépett pályára, és nem engedte kiénekelni a szájából a sajtot. Újabb gólváltás után a hazaiak bevitték a döntő találatot, melyre már nem volt válasz. A hazaiak, akiknél mindenki jó teljesítményt nyújtott, teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

Csepreg–Táplánszentkereszt 8-0 (4-0). – Csepreg, 100 néző, vezette: Mónos J.

Csepreg: Farkas N. – Tájmel (Vadász), KÓTAI, Büki, Reichardt (Kovács Á.), Baranyai (Németh G.), PÓCZA (Steiner Zs.), Steiner M., STEINER C., Németh Z., Bánhidi (Kovács B.).

Táplánszentkereszt: Farkas G. (Jobbágy) – Varga S., Sárközi (Kovács Laczi), Borbás, Baranyai, Hajmási, Rajzinger, Jantos, Singer, Horváth E. (Szajkó), Németh G.

Gólszerzők: Steiner C. (3), Pócza (2), Kovács B., Bánhidi, Kótai.

Magabiztos, ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a Csepreg a nyílt játékot felvállaló, szimpatikus tápláni csapat ellen.

Gencsapáti–Felsőcsatár 2-1 (1-1). – Gencsapáti, 80 néző, vezette: Bognár L.

Gencsapáti: SZABOLICS – Varga A., Molnár D. (Domján), Tar, Komláti (Pintér), Molnár B., Vida K., Németh P. (Kardos), Lőrincz, Szigetvári, Horváth D.

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Horváth B. (Takács), Csoknyai, Cobzaru, Kiss M., Kopácsi, Krancz, Tieber, Böhm, Horváth L., Perlaki (Horváth Sz.).

Gólszerzők: Kardos, Lőrincz, ill. Kiss M.

A hazaiak szerették volna idei utolsó hazai meccsükön folytatni az elmúlt hetek jó szereplését. A győzelemért azonban keményen meg kellett dolgozniuk. A Felsőcsatár ugyanis a mérkőzés elején magassági fölényét kihasználva vezetést szerzett. A hazaiak folyamatosan növelték a nyomást, és a félidő hajrájában egyenlítettek is. A második játékrészt hazai mezőnyfölény, felsőcsatári kontrák jellemezték. Aztán egy vendégpontrúgás után a Gencsapáti egy látványos ellentámadásból megszerezte a vezetést. A mérkőzés végén a vendégek próbáltak egyenlíteni, de vagy nem találtak kaput, vagy Szabolics kapus védett. A hazai csapat megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

 

Söpte–Bozsok 2-2 (1-1). – Söpte, 50 néző, vezette: Horváth P.

Söpte: Konetsny – Nyul, Varga Cs., Kovács E., Pusker, Orbán (Kóbor), Pungor, Udvardi, Szakály, Nagy K., Varga A.

Bozsok: Miklós – Tóth G. (Naisz), Kovács Zs., Iker, Dévényi, Horváth P., Németh Cs. (Bigner), Kovács P., Könye, Kiss M., Németh D. (Tar).

Gólszerzők: Varga A. (2), ill. Horváth P., Németh D.

Kiállítva: Dévényi (74., Bozsok).

Kimaradt hazai helyzetekkel indult a találkozó, majd a vendégek szereztek gólt szabadrúgásból. Tovább gyűrte ellenfelét a Söpte, és egy mintaszerű akcióból egalizált az első félidő hajrájában. A második játékrészben a hazai mezőnyfölény ellenére ismét a vendégek találtak kapuba, azonban a hajrában Varga szabadrúgásgóljával sikerült otthon tartani az egy pontot. A szezon végére elfogyó, hetek óta gödörben lévő Söpte ellen a lelkes bozsoki csapat megérdemelten szerzett egy pontot.

Tanakajd–Zanat 2-1 (1-1). – Tanakajd, vezette: Szabó I.

Tanakajd: Somogyi – Orsós J. (Stieber), Kölkedi D., Marcz G., Orsós G., Rozs, Marcz M., Filakovszky (Könczöl), Preiczer, Maczek (Kölkedi B.), Komáromi.

Zanat: Szalay – Schmidt, Porkoláb, Szabó P., Kiss M., Varga R., Pörge (Szűcs), Polgár (Tőke), Lakatos, Bárdics (Stoica), Putz (Molnár A.).

Gólszerzők: Kölkedi D., Preiczer, ill. Varga R.

Kiállítva: Szabó P. (80., Zanat).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában