Rőplabda

2017.11.07. 20:59

Egy siker, egy vereség

A SZoESE NB II-es női röplabdacsapata hazai pályán nyert, a szintén javuló játékot mutató HVSE/SI fiataljai kikaptak Pécsen.

Horváth Erika

Szombathelyi Egyetemi SE-Veszrpémi Egyetemi SC SZoESE – VESC 3:0 (27, 21, 10). – Szombathely, 100 néző, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás B., Őri.

SZoESE: Varga N., Gulkai, Németh E., Demény Liza, Demény Laura, Kiss L. Csere: Nagy J., Bozzai. Edző: Bodzer Attila.

Lendületes, felszabadult, jó játékkal indították a mérkőzést a SZoESE-s lányok. Az első szett végjátékába egy kicsit belealudtak, de sikerült korrigálni (29-27). A második játékrészben is megnyugtató előnyhöz jutottak a szombathelyiek, de megint lankadt a koncentráció, és a kelleténél jobban meg kellett dolgozni az újabb szettgyőzelemért (25-21). A harmadik játszmában az igazi arcukat mutatták a hazai játékosok: ezúttal végig jól küzdöttek, felváltva gyártották a pontokat, és 18 perc alatt lezárták a meccset (25-10).

PTE-PEAC-Haladás VSE/Sportiskola U21 3:0 (13, 19, 17). – Pécs, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Mezőffy, Hegedűs.

HVSE/SI: MARTON, Majczán, HORVÁTH K., Sövegjártó, Vécsey, Dabronaki. Csere: Csitkovics (liberó), Varró, Mándli, CSÓKA, Ferencz. Edző: Petre Mircea Antonio.

Nagyon jó mérkőzést tudtak játszani a szombathelyi fiatalok a csoport harmadik helyén álló pécsiekkel. A második szettben közel álltak a játszmagyőzelemhez, de a végjátékba becsúszott néhány hiba, és így már nem tudták tartani a lépést. A harmadik játékrészt is kiválóan kezdték a zöld-fehérek, de rutintalanságuk miatt ismét alulmaradtak.

A kiemelt kép csak illusztráció, forrás: VN-archívum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában