Csoportgyőzes a CVSE

2017.12.08. 21:23

Évzárás a Varasd elleni Szuperliga-győzelemmel 

Hatodik mérkőzését is megnyerte az idei Klubcsapatok Szuperligája sorozatban a CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels férfi asztalitenisz-csapata, így csoportgyőztesként várhatja az elődöntőt. 

Horváth Erika

Kriston Dániel minden mérkőzése után győztesen hagyta el az asztalt. Fotó: Unger Tamás

Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels-LifeClass RC Starr Varazdin 6-3. – Celldömölk, Klubcsapatok Szuperligája férfi asztalitenisz-csoportmérkőzés, vezette: Szabó L., Fodor R.

Kriston Dániel minden mérkőzése után győztesen hagyta el az asztalt. Fotó: Unger Tamás

Páros: Fazekas, Kriston-Redjep, Horvat 3:0 (6, 7, 10). Magabiztos sikerrel nyitották a horvátok ellen a mérkőzést a celliek (1-0). Egyéni, 1. forduló: Baranyai-Horvat 0:3 (-7, -7, -9), Fazekas-Santek 3:0 (6, 2, 1), Kriston-Redjep 3:1 (6, -9, 7, 10). A celliek megszokott hármasából egyetemi vizsgája miatt hiányzott Szita Márton, akit a klub másodosztályú csapatának feltörekvő, 17 éves játékosa, Baranyai Domonkos helyettesített. Esélye ugyan nem volt Horvattal szemben, de jól helytállt. Fazekas Péter nagy különbséggel verte az igen fiatal és rutintalan ellenfelét. Kriston Dánielnek nagyon meg kellett küzdenie a győzelemért a horvátok első számú játékosa ellen (3-1).

2. forduló: Fazekas-Horvát 3:1 (-9, 7, 8, 9), Baranyai-Redjep 0:3 (-8, -6, -5), Kriston-Santek 3:0 (7, 9, 1) A nem éppen jó ormát mutató Fazekas azért kiszenvedte a győzelmet, Baranyai papírforma-vereséget szenvedett, illetve Kriston kötelező győzelmet aratott (5-2). 3. forduló: Fazekas-Redjep 1:3 (-9, 9, -6, -8), Kriston-Horvát 3:0 (10, 10, 8). Fazekas bizonytalankodását kihasználta Redjep. Még egy győzelem kellett a végső sikerhez, amiért nagyon meg kellett küzdenie Kristonnak (6-3). Győztek: Kriston 3, Fazekas 2, Fazekas-Kriston páros, illetve Redjep 2, Horvat 1.

A celldömölkiek mind a hat csoportmeccsüket megnyerték, így százszázalékos teljesítménnyel végeztek kvartettjük élén. A várhatóan januári elődöntőben a B csoport másodikjával, az osztrák Wiener Neudorffal kell megküzdeniük a fináléba jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában