labdarúgás

2018.03.08. 21:21

A megyei I. osztályban útjára indul a labda – a tervek szerint

A tervek szerint a hétvégén - végre - elkezdődik a 2017/2018-as amatőr labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonja a megyei I. osztályban, illetve a körmendi megyei II. és megyei III. osztályban. De természetesen csak akkor, ha lehet futballozni a pályákon...

Tóth Gábor, Tóth Szabolcs

Rajos Gábor (labdával) és a Sárvár készen áll a tavaszi folytatásra

Megyei I.

A Sárvár FC hibátlanul tudta le az őszi szezont a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, listavezetőként, az aranyérem első számú esélyeseként várja a pontvadászat tavaszi folytatását. Kovács Lászlótól, a Sárvár FC trénerétől megtudtuk, hogy némi mozgás azért volt a játékoskeretben a téli szünetben. Maráczi József és Horváth Dániel munkahelyi elfoglaltság miatt felhagyott a futballal, Dancsecs Dániel pedig Ausztriában folytatja. Érkezett Pápáról Szép Dániel, Ausztriából Aizenpreisz Lázár, Veszprémből pedig visszatért Hoós Patrik. A házi gólkirály Veczel Tamás térdsérüléssel, Ódor Bálint pedig bokasérüléssel bajlódik, mindkettőjükre hosszabb kihagyás vár. A tréner szerint még nem lefutott a bajnokság, komoly riválisnak tartja a Celldömölköt, a Répcelakot és a Körmendet, és úgy véli, hogy az Egyházasrádócra is figyelni kell.

Izgalmasan fest a tabella hátulja is. A sereghajtó Vasszécseny reménytelennek tűnő helyzetből fut neki a tavasznak, hiszen 13 pontot levontak az együttestől. Nehéz meccsek várnak az Ikervárra és a Rábapatyra is.

A 18. forduló menetrendje, szombat, 14:30: Rum-Sárvár. Vasárnap, 14:30: Kőszeg-Körmend, Rábapaty-Király SZE, Egyházasrádóc-Szentgotthárd, Lukácsháza-Celldömölk, Vasvár-Ikervár, Jánosháza-Vép, Répcelak-Vasszécseny.

Rajos Gábor (labdával) és a Sárvár készen áll a tavaszi folytatásra

Megyei II., Körmend

A csoportban a bajnoki címvédő Tuti Textil-Körmend VSE és a listavezető Szarvaskend versenyfutására lehet számítani a tavasszal. Az ősszel a Szarvaskend-Körmend derbi 2-1-es, míg a Körmend-Szarvaskend rangadó 3-2-es eredménnyel zárult. Nagy különbség tehát nincs a riválisok között. A bronzéremért óriási a tülekedés.

A 19. forduló menetrendje, vasárnap, 14:30: Magyarszecsőd-Nádasd, Rábatótfalu-Csákánydoroszló, Bajánsenye-Szarvaskend, Körmendi Téglagyár-Tutitextil-Körmend VSE, Viszák-Szakonyfalu. Szabadnapos: Őri-szentpéter.

Megyei III., Körmend

A csoportban nagy a harc a bajnoki címért, még hat csapat is versenyben van az aranyéremért.

A 20. forduló menetrendje, vasárnap, 11:30: Gasztony-Pankasz, Vasalja-Nagyrákos, Telekes-Magyarlak, Csörötnek-Szalafő. 14:30: Őrimagyarósd-Alsószölnök, Tutitextil-Körmend VSE-Rábagyarmat, Gersekarát-Csákánydoroszló-Halogy, Ivánc- Máriaújfalu. Szabadnapos: Rönök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában