Következik a vb

2018.06.19. 07:00

Antal Zsolt erős ember eredményei biztatóak

Szép eredményekkel tért haza a szombathelyi erős ember, Antal Zsolt a WRPF Tournament elnevezésű fekvenyomó és felhúzó versenyről.

Tóth Gábor

Az első napon fekvenyomásban hirdettek versenyt. Antal Zsolt 114,3 kilóval mérlegelt, masters I. korcsoportban, a -125 kg-os súlycsoportban lépett közönség elé. Elsőre 180, második fogásra 190, végül 200 kg-ot teljesített. Ezzel súlycsoportjában másodikként zárt, az abszolút rangsorban pedig harmadik lett. Másnap következett a felhúzás. A szombathelyi sportember a masters I. mezőnyében, a +110 kg-os súlycsoportban versenyzett – kategóriájában ő volt a legkisebb súlyú. Első fogásra 280, másodikra pedig 300 kg-ot teljesített. Harmadikra megpróbálkozott a 307,5 kilóval – ami egyéni csúcsot jelentett volna –, ám ez a gyakorlata érvénytelen lett. Korcsoportjában a második, abszolútban pedig a harmadik helyen végzett – az első helyezett 128 kgmal mérlegelt.

– Ez volt az utolsó verseny az őszi szezon előtt, az eredmények biztatóan alakultak – értékelt Antal Zsolt. – Most kicsit pihenek, aztán Barabás Dávid edzőtársammal belevágunk egy 16 hetes felkészülésbe. Ugyanis szeptemberben Egerben a GPC-világbajnokságon, októberben pedig, a szlovákiai Nagyszomb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában