tömegsportos erőpróba

2018.06.13. 19:43

Nagy sikert aratott a Hobbisták Önvédelmi SE tornája

Nagy sikert aratott a Hobbisták Önvédelmi SE által szervezett 3. Decathlon Hobbi Intercross Kupa tömegsportos erőpróba.

Tóth Gábor

Fotó: Pixabay

A crossfi t rendezvénynek a Decathlon áruház parkolója adott otthont. Hat fős együttesek nevezhettek az egész ország területéről – a csapatoknak minimum két női versenyzőt is fel kellett vonultatniuk. A legkülönbözőbb, embert próbáló feladatok vártak a résztvevőkre: kamionhúzás, evező-, emelőverseny, kamiongumi-forgatás, kézenállás, rúdgyakorlat, súlyzós és súly nélküli gyakorlat. A 14 csapat küzdelméből végül a házigazda Hobbisták SE (Takács Eszter, Zimmer Renáta, Gergácz Bence, Horváth Attila, Marton Gábor, Zsebe Dávid) alakulata került ki győztesen – megelőzve a tavalyi és a tavalyelőtti bajnok Wodstock Heroes csapatát, harmadikként pedig a „sima” Wodstock zárt. Nagy tömeg volt kíváncsi a rendezvényre, több mint 200 főt mozgatott meg a rendezvény – egyénileg bárki kipróbálhatta tudását, erejét, bármelyik gyakorlatba „beleállhatott”. Nagyon sok gyerek ment végig a speciálisan a kisebbek számára kialakított pályán, és a szervezők külön ügyeltek a fogyatékkal élőkre is.

– Boldogok vagyunk, hogy ilyen komoly létszámot sikerült megmozgatnunk – fogalmazott a szervező Hobbisták Önvédelmi SE vezetője, Berta György. – A fő célunk az volt, hogy minél több embert bírjuk mozgásra, hogy a kilátogatókat megismertessük az egészséges életmóddal, hogy az érdeklődők belekóstoljanak a crossfittbe – siker koronázta a törekvésünket. Figyeltünk a részletekre, minden gyereket díjaztunk, és ebéddel is kedveskedtünk a megfáradt sportembereknek. A hangulat nagyszerű volt, és a versenyzők is kitettek magukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában