röplabda

2019.02.19. 19:39

Visszavágott a SZoESE a VESC-nek

A Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es női röplabdacsapata tartalékosan is vissza tudott vágni az idegenbeli vereségért a Veszprémnek.

Horváth Erika

A 17 éves Börzsönyi Szonja( labdával) is erőssége tudott lenni a SZoESE-nek. A háttérben Szalai Csenge

Fotó: Unger Tamás

Szombathelyi Egyetemi SE–Veszprémi Egyetemi SC 3:2 (-25, 16, 17, -12, 9). – Szombathely, 150 néző, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás Béla, Surányi.

SZoESE: GULKAI, BÖRZSÖNYI, HALMOSI, Szalai, DEMÉNY LAURA, Kiss L. Csere: Nagy J. (liberó), Lajos. Edző: Bodzer Attila.

A 17 éves Börzsönyi Szonja( labdával) is erőssége tudott lenni a SZoESE-nek. A háttérben Szalai Csenge
Fotó: Unger Tamás

Az amúgy is szűkös játékoskerettel rendelkező SZoESE-nek betegség miatt nélkülöznie kellett Demény Lizát és Bozzai Enikőt. A szombathelyiek jól kezdtek a Nyugati csoport második helyezettje ellen, ám a kiélezett játszmát a végjátékban jobban összpontosító Veszprém nyerte (25-27). Sokkal magabiztosabban és fegyelmezettebben játszottak a hazaiak a második és a harmadik szettben, jó nyitásfogadásokkal, támadásokkal, lelkes mezőnyvédekezéssel sikerült fordítani a mérkőzés állásán (25-16, 25-17). A negyedik játékrészben 11-9-ig a SZoESE-nek állt a zászló, de innen állva hagyta őket a vendégcsapat (12-25). A döntő, rövidített játszma fej fej mellett kezdődött, aztán fokozatosan átvették az irányítást a hazaiak, és megszerezték az értékes győzelmet (15-9). A SZoESE harmadik a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában