Zöld-fehér döntetlen

2019.03.31. 21:24

A Haladás-Viktória FC 0-2-ről állt fel az ETO ellen

A női labdarúgó NB I 16. fordulójában a Haladás-Viktória FC kétgólos hátrányból áll fel az ETO ellen.

TG

Öreg Cintia Viktória NB I. foci csapatkép és portrék 2018 õsz UT

Győri ETO–Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1). – Győr, 150 néző, női NB I-es labdarúgó- mérkőzés, vezette: Altorjay

Győr: Mészáros – Kovács L., Sárosi, Fleck (Villaca, 89.), Fél A. – Gődér, Sali (Zsédely, 46.), Bódai, Erdész – Horváth C., SÜLE. Edző: Horváth István. Haladás-Viktória: Dömsödi – BALOGH, Fördős, HORTI, Kiss Zs. – Fábián (Kopcsándi, 23.) – Szakonyi, Tóth A., RÁCZ, Öreg – Siklér. Edző: Simon Attila. Rosszul kezdte a mérkőzést a szombathelyi együttes, rossz felfogásban futballoztak a vendégek, belementek az egy egy elleni párharcokba, amelyeket rendre a győriek nyertek meg. A 9. percben Süle révén megszerezték a vezetést a hazaiak, előnyüket a félidő derekán tovább növelték.

Öreg Cintia
Viktória NB I. foci csapatkép és portrék 2018 õsz UT

A félidő lefújása előtt szépített a Viktória: Balogh a félpályáról ívelt előre egy szabadrúgást a tizenhatoson belülre, kavarodás után a kaputól 17 méterre álló Öreghez került a labda, aki egy pattanás után a kapu közepébe emelt (2-1). Szünet után egy sokkal jobban futballozó vendéggárda lépett pályára – és hamarosan egyenlített. Szakonyi passzolt Ráczhoz, a középpályás jobbról befelé cselezett, majd ballal a hosszú, jobb sarokba nyeste a labdát (2-2). Támadásban maradtak a vendégek, nyomás alatt tartották a győri kaput, rengeteg helyzetet kidolgoztak. Ám vagy az utolsó passzok nem sikerültek, vagy a kapus védett. Második félidei játékuk alapján a vasiak győzelmet érdemeltek volna. Gólszerzők: Süle (9.), Horváth C. (26.), illetve Öreg (40.), Rácz (51.).

Simon Attila: – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Azért sír, mert nagyon rosszul kezdtük a meccset, nem a taktikának megfelelően futballoztunk. Nevet, mert 0-2-ről felálltunk, és megnyerhettük volna a találkozót.

További eredmények: Ferencvárosi TC–Diósgyőri VTK 3-1, MTK–Astra 0-0, Magyar Labdarúgó Egylet– Szent Mihály 2-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában