Nyerni akarnak

2019.05.09. 07:00

Cél az NB II a Kútház Haladás VSE II. futsalcsapatának

A Kútház Haladás VSE II. az NB II-es osztályozó első felvonásán fogadja a Hidegkút SC-t pénteken 19 órakor a Haladás Sportkomplexumban.

Tóth Gábor

A Haladás második számú, fiatalokat felvonultató futsalcsapata megnyerte csoportját a regionális bajnokságban – ezzel jogot szerzett az NB II-es osztályozóra. Ellenfele, a budapesti Hidegkúti SC második lett csoportjában, ám mivel a győztes FTC II. nem vállalta az osztályozót, élhetett a lehetőséggel.

Az osztályozó első mérkőzése pénteken 19 órakor kezdődik a Haladás Sportkomplexumban, a visszavágót május 20-án, hétfőn rendezik Budapesten.

– Fel akarunk jutni az NB II-be, pénteken nyernünk kell! – szögezte le Sziffer András, a Kútház Haladás VSE II. trénere. – Információink szerint ellenfelünk zömében rutinos, nagypályás futballistákat vonultat fel. Ezért egy agresszív, stabil védekezésre és a fizikai erőre építő Hidegkútra számítunk. A taktikai fölény viszont nálunk van, és vélhetően gyorsabbak is vagyunk. Szeretnénk feljutni az NB II-be, hiszen a fiataljaink egy nívósabb bajnokságban edződhetnének. Továbbá a másodosztályban azokat az esetleg később érő játékosokat is a csapat kötelékében tarthatnánk, akik kiöregednek az U20-as korosztályból. Vagyis komoly téttel bír számunkra az osztályozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában