Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány

2019.05.09. 11:30

Nemzetközi sikereket értek el vasi küzdősportosaink

Szép eredményekkel tértek haza egy németországi tornáról a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány által felkészített, támogatott küzdősportos versenyzők.

Tóth Gábor

Fotó: Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány

A nemzetközi tornán több mint 900 versenyző nevezett különböző kategóriában (kick-box, karate, taekwondo) – a szombathelyi sportolók kick-boxban adtak számot tudásukról.

A 14 éves Ersing Alexander (–80 kg) magasan verte korosztályát kick-lightban. A 17 éves Horváth Marcell (+81 kg) kick-lightban szerzett ezüstérmet – a döntőben megintették, ezért úszott az arany.

Fotó: Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány

A felnőtt hölgyek is remekeltek. Császár Klaudia (–65 kg) mindkét kategóriában győzött, míg Czinczás Fanni (–66 kg) light-contactban, Catomio Emília (+66 kg) pedig kick-lightban lett második – Fanni most mutatkozott be éles versenyen, jól debütált.

A Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány csapata – meghívásoknak eleget téve – június 15-én Hagen, 29-én pedig Bregenz városában versenyez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában