Kispályás labdarúgás

2019.07.10. 20:19

Félidőnél tart a Rotto Kupa

Félidejéhez érkezett a 26. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna: végeredményt hirdettek a felnőtt nyílt mezőnyben, a női tornán, a VIP-csapatoknál. Zárásként szombaton a 35 és a 44 év feletti csapatok lépnek pályára.

Tóth Gábor

Az aranyérmes Hotel Lipa-Domino Kijev gárdája

Fotó: Szendi Péter

Szombaton a 32 csapatosra tervezett férfi nyílt tornával vette kezdetét a 26. Rotto Kupa – a csoportmeccsek után a legjobb 16 csapat folytathatta vasárnap. Pályára lépett a három VIP-csapat és a négy női gárda is. A vasárnapi Hotel Lipa-Domino Kijev–Apát Hotel-Koccintó Szeszpanyol döntőben a rendes játékidő 1-1-es döntetlennel végződött, büntetőkkel 3-2-re nyert a Domino Kijev.

26. Rotto Kupa, végeredmény:

1. Hotel Lipa-Domino Kijev (Rábatótfalu), 2. Apát Hotel-Koccintó Szeszpanyol (Apátistvánfalva), 3. Zalacséb, Uniair Gyenesdiás. Gólkirály: Belina Dávid (Uniair) 11 gól. Legjobb játékos: Héra Csanád (Apát Hotel). Legjobb kapus: Tóth Attila (Hotel Lipa). Legharcosabb csapat (In-Kal-díj): ULME-Zalaháshágy.

A győztes Hotel Lipa-Domino Kijev névsora: Tóth Attila, Bouti Dávid, Németh Bence, Németh Botond, Anderkó Márió, Düh Zsolt, Düh Károly, Sipos Gábor, Takács Szabolcs, Bedi Tamás.

Az aranyérmes Hotel Lipa-Domino Kijev gárdája
Fotó: Szendi Péter

Női torna: 1. Gutorfölde MSC, 2. Teskánd, 3. Pálinkás Csirkék (Szentgotthárd), 4. Rábatótfalu. Gólkirály: Bicsák Krisztina (Teskánd). Legjobb játékos: Végh Renáta (Gutorfölde). Legjobb kapus: Bartakovics Helga (Rábatótfalu). VIP-torna: 1. Heineken Hungária, 2. RS Team, 3 Lokomotív Siberia.

– Napsütéses időben, jól előkészített pályákon meccseltek a csapatok – jelezte a torna főszervezője, Törő Miklós. – Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is színvonalas, kemény összecsapásokat láthattak a jó hangulatot teremtő szurkolók. Egyetlen negatívuma a felnőtt-tornának, hogy az utolsó napokban létszám­problémák miatt három csapat visszalépett. Kiválóan sikerült a pörköltfőző verseny is, húsz csapat nevezett, a helyi Banyaklub diadalmaskodott.

A 26. Rotto Kupa szombaton az öregfiúk (+35) és az old boys (+44) mezőny küzdelmével folytatódik – még összesen 24 csapat lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában