Asztaltenisz

2019.10.20. 19:48

Egy újabb 7-0-s papírformasiker

Meg kellett dolgoznia a papírforma-győzelemért a CVSE- Swietelsky-Jufa Hotels extraligás asztalitenisz-csapatának a Mosonmagyaróvár ellen.

Horváth Erika

Fazekas Péter (jobbról) és Szita Márton (balról) páros győzelmével kezdődött a találkozó

Fotó: Szendi Péter

CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels–Mosonmagyaróvári TE 1904 7-0. – Celldömölk, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, vezette: Segyevi, Bódi.

Páros: Fazekas, Szita–Katona, Németh P. 3:0 (5, 7, 8). A vasiak kettőse félgőzzel is simán vette az akadályt, és győzelemmel indította be a találkozót (1-0).

Fazekas Péter (jobbról) és Szita Márton (balról) páros győzelmével kezdődött a találkozó
Fotó: Szendi Péter

Egyéni: Szita–Németh P. 3:1 (8, 10, -7, 5). A jól szerváló óvári játékos jól állta a sarat Szita Mártonnal szemben, egy szett lett a jutalma. Kriston–Katona 3:2 (3, 8, -5, -5, 3). Kriston Dánielnek még jobban meg kellett dolgoznia a győzelemért: a harmadik és negyedik játszmában lepte meg Katona. Fazekas–Kramarics 3:1 (9, -13, 1, 5). A nagyon kellemetlen stílusú védőjátékos Kramarics az első két szettben adta fel a leckét Fazekas Péternek. Szita–Katona 3:1 (7, -6, 5, 7). Katona a kicsit talán lazán játszó Szitától is el tudott lopni egy szettet. Fazekas–Németh P. 3:0 (7, 7, 10). Az első háromszettes egyéni mérkőzés volt, Fazekas magabiztosan játszott. Kriston–Kramarics 3:0 (9, 5, 13). Nagyon kellett koncentrálnia Kristonnak a védőjátékos ellen, hogy mind a három játszma az övé legyen (7-0).

Az Extraliga sereghajtói közé tartozó Mosonmagyaróvár felszabadultan, jól játszott, meccset nem, de öt szettet tudott nyerni a nyolcszoros bajnok ellen.

Győzött: Fazekas 2, Szita 2, Kriston 2, Fazekas–Szita páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában