Labdarúgás

2020.03.11. 19:41

A koronavírus miatt a Haladás-Békéscsaba futballmeccs is zárt kapus lesz

A koronavírus-járvány miatt a kormány döntése értelmében az 500 fő feletti szabadtéri rendezvények zárt kapusak.

vaol.hu, haladas.hu

Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány, amelynek értelmében – számos más intézkedés mellett – az 500 fő feletti szabadtéri rendezvények megrendezését – visszavonásig – megtiltotta. Az MLSZ természetesen azonosult a döntéssel, ennek értelmében a szombati Szombathelyi Haladás-Békéscsaba NB II-es mérkőzés is zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a mérkőzést a szurkolók élő közvetítés keretében megtekinthessék – számol be róla a klub hivatalos honlapja.

Az NB II-es meccseken egyébként – sportszervezetenként – összesen 35-en vehetnek részt – ebben szerepelnek már a játékosok és a szakmai stáb tagjai is.

Ami a jegyeket illeti. A már megváltott jegyeket klubunk visszaváltja. Fontos tudni, hogy a jegyeket csak a vásárlás helyén van módunk visszaváltani. A készpénzzel fizetőknek csupán a belépőt kell visszavinniük és visszakapják az összeget. Akik bankkártyával fizették ki belépőjüket, ők a jegyüket vigyék vissza, diktálják be nevüket és azt a bankszámlaszámot, ahová a jegy összegét klubunk visszautalja.

Korábban írtuk:

Ezek is érdekelhetik