Bezárta kapuit az Arena Savaria (is)

A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a koronavírus-fertőzés kapcsán több a lakosságot, a különböző sportegyesületeket érintő döntést is hozott hétfőn.

Tóth Gábor

Fokozatosan leáll az élet a sportcsarnokban Fotó: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében bevezetett sürgős intézkedések a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. által üzemeltetett összes telephelyet érintik – áll a sajtó részére eljuttatott, minden részletre kiterjedő tájékoztatóban.

Az Arena Savaria az egyesületek és a lakosság részére határozatlan ideig zárva tart. Az Arena Savaria bérlői (Falco KC, Dobó SE, Ifjú Sólymok, Sportiskola röplabda- és atlétika-szakosztálya, Regionális Sportorvosi Blokk, Sportmotel) számára a napi nyitvatartási idő 7 órától 17 óráig biztosított lesz – legalábbis egyelőre, ugyanis napról napra változik a helyzet. A lakosság nem használhatja az Arena Savaria épületét, így például a konditermet. A további telephelyekre pedig az alábbi korlátozások vonatkoznak: a VAOSZ-tekepálya, a Városligeti futballpálya, a Farkas Károly utcai tornacsarnok és a PTE-terem (Dózsa György utca) bezár. A Dolgozók utcai teniszsátor március 23-ától zár be.

Ugyanakkor több szabadtéri, kültéri pálya egyelőre központi, hatósági korlátozásokkal ugyan, de minimális létszámmal még igénybe

vehető. Így például a Sportliget, a Városliget, az Atlétikai Centrum (Sugár út 18) és a Kolozsvár úti sporttelep.

– Az üzemeltető a szükséges alapműködési feltételeket biztosítja, természetesen a meghatározott belső egészségügyi korlátozásokkal – jelezte Leidli Géza, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A lakosság egészsége érdekében meghozott intézkedések kötelező érvényűek – köszönjük a megértést, az együttműködést. Természetesen folyamatosan figyeljük a koronavírus­fertőzésről szóló híreket, ha újabb intézkedésekre lesz szükség a részünkről, azt nyilvánosan közzé fogjuk tenni a különböző kommunikációs csatornákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában