Haladás VSE

2020.08.27. 19:52

Strandtenisz-ob vasi érmesekkel

Szép eredményekkel tértek haza a Haladás VSE korosztályos sportolói az országos strandteniszbajnokságról.

Tóth Gábor

Kerecsényi Gábor és Gerencsér Soma ünnepel

Fotó: VN/HVSE

Balatonföldvár adott otthont az idei országos strandteniszbajnokságnak. A Haladás VSE „négy és fél” párral érkezett az erőpróbára.

Az U13-as korosztályban Andrási Dóra pesti párjával harmadik helyezést ért el, míg Gerencsér Soma és Kerecsényi Gábor begyűjtötték a bajnoki címet. Az U18-asok mezőnyében Rózsavölgyi Mátyás és Tájmel Kristóf bronzéremmel zárt. Mindkét korosztályban nyolc páros állt rajthoz.

– Elégedett vagyok az eredményekkel, ráadásul a fiatalok jó mérkőzéseket játszottak, bravúros győzelmeket is arattak – értékelt az edző, Szabó Hajnalka. – Az országos bajnokságot megelőzően rendeztünk egy tornát Szombathelyen, amelyen tökéletesen fel tudtunk készülni a balatonföldvári erőpróbára.

Kerecsényi Gábor és Gerencsér Soma ünnepel Fotó: VN/HVSE

A Haladást érintő hír még, hogy a klub szombaton Play and Stay országos korosztályos teniszversenyt rendez a Sportligt pályáin – 7–11 év közötti gyerekek fognak majd ütőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában