teqball

2020.09.01. 18:56

Véget ért a szabadidős versenysorozat

A HB Inter Trans Kupa páros teqballtornával fejeződött be a Tófürdőn a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Szova Zrt közös nyári szabadidős versenysorozata

Tóth Gábor

Balról Varga Máté, Varga Roland, Varga Dániel, Varga Attila, Böndicz Csaba, Vas Ádám és Varga Jenő

Fotó: szabadidősport szövetség

A teqballtornára az idei év legjobb hat párosa kapott meghívást, ami garantálta a magas színvonalat – így is történt, minden mérkőzés látványos összecsapást, nagyon szoros eredményt hozott. Két nyert 12 pontig tartó játszmát vívtak a résztvevők, a körmérkőzések után derült ki, hogy a városi bajnokságot is megnyerő Varga Attila és fia, Varga Dániel lett a HB Inter Trans kupa győztese – ráadásul veretlenül. Ugyanakkor lezárult az öt nyári versenyt magába foglaló teqball-sorozat is, az összesített pontversenyt pedig Varga Dániel nyerte – aki éppen édesapját, Varga Attila előzte meg a rangsorban

Balról Varga Máté, Varga Roland, Varga Dániel, Varga Attila, Böndicz Csaba, Vas Ádám és Varga Jenő
Fotó: Szabadidősport Szövetség

A következő három páros pontegyenlőség és keresztbe verés miatt rájátszással döntött a további helyezések sorsáról. A Varga Roland-Varga Máté, Kiss Csaba-Várkony Győző, és a Böndicz Csaba-Vas Ádám kettős harcolt meg az ezüs- és a bronzéremért – Vas Ádám a Haladás futsalosa 46-szoros válogatottként emelte a rendezvény színvonalát. Végül Varga Roland és fia Varga Máté lett a második, míg a Böndicz-Vas duónak jutott a harmadik hely.

-A nehézségek koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére jól sikerült nyári versenyszezon van mögöttünk – értékelt Varga Jenő főszervező, versenyigazgató. – A régi jól bevált szórakoztató játékok mellett új elemek, mint például az Exatlon is helyet kapott a sorozatban. A gyerekek és a felnőttek is örömmel vettek részt a rendezvényeinken, amelyekre minden esetben a kiváló hangulat volt a jellemző. A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség ebben az évben is bizonyította, hogy méltó a szlogenjére, tényleg „Szombathely mozgató ereje”! Számomra nagy boldogság ennyi embert megmozgatni, és a sport által örömet közvetíteni versenyzők, a nézők felé. A HB Inter Trans teqballtornával pedig ért véget a 12. Strandszezon a Tófürdőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában