Jobb volt a Kisvárda

2020.11.02. 18:12

Pályán az Illés Akadémia együttesei

Az elmúlt hétvégén az Illés Akadémia-Haladás I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságokban szereplő együttesei közül csak az U14-esek és az U15-ösök léptek pályára.

Pum András

U14

Illés-Haladás–Várda Labdarúgó Akadémia 0-4 (0-1). – Szombathely, vezette: Kiss F.

Illés-Haladás: Tama – Szalay (Tóth E.), Rózsa, Tóth B., Szabó B. (Söptei) – Palkó, Németh R., Bécsy – Csonka (Vér), Mayer, Őri (Németh B.). Edző: Tóth Zsolt.

Az első húsz perc kiegyenlített játékot hozott, majd a Kisvárda jutott két jogos büntetőhöz, de mindkettőt kihagyta. Mégis előnnyel vonulhatott a szünetre, mert egy komoly egyéni hiba után vezetést szerzett az első félidő hajrájában. Újabb egyéni hiba után már kettő volt közte, aztán két átlövésgóllal bebiztosították a győzelmüket a vendégek. A szombathelyiek olyan hibákat követtek el a mérkőzésen, amilyeneket ezen a szinten nem lehet.

11. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

U15

Illés-Haladás–Várda Labdarúgó Akadémia 2-4 (1-3). – Szombathely, vezette: Kiss Cs.

Illés-Haladás: Molnár-Végh – Bonchis (Horváth B.), Balikó, Bodrogi (Karvalics, Németh H.), Koósz – Szentkirályi, László, Kopácsi Á. – Kopácsi B. (Horváth A.), Baranyai (Csörnyei), Takács-Földes (Wolf). Edző: Németh Richárd.

Jól kezdtek a hazaiak, a vezetést is sikerült megszerezniük. Ezt követően azonban két pontrúgás utáni góllal fordítottak a vendégek, ami kapkodást szült a szombathelyieknél. A félidő lefújása előtt a kisvárdaiak újabb gólt szereztek. A második félidő elején felzárkózhattak volna a vasiak, de kihagyták a lehetőségeiket. A szombathelyieknek mind mentálisan, mind fizikálisan többet kell beletenniük az ilyen mérkőzésekbe, hogy győztesen jöhessenek le a pályáról. Gólszerzők: Balikó, Tenkacs (öngól).

11. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

U16

9. forduló, szerda, 14.00: Illés-Haladás–MOL Fehérvár. 5. forduló, szombat, 10.00: Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás.

U17

9. forduló, szerda, 12.00: Illés-Haladás–MOL Fehérvár.

U19

9.. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában