Asztaltenisz

2021.02.11. 20:12

Nyolc vasi érem

Szép vasi eredmények születtek a Nyugat-dunántúli újonc és serdülő régiós asztalitenisz-bajnokságon. A büki fiatalok gyűjtötték a legtöbb érmet.

Pum András

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Büki TK

A celldömölki OPAL-csarnok­ban a Magyar Asztalitenisz Szövetség kiírása szerint rendezték a nyugat-dunántúli újonc és serdülő régiós asztalitenisz-bajnokságot. Három korosztályban – U11, U13, U15 (serdülő) – vasi, zalai és Győr-Moson-Sopron megyei fiatalok indultak ranglistapontokért. Megyénket a házigazda Celldömölki VSE, Büki TK valamint a SZAK-Sportiskola asztaliteniszezői képviselték. A játékosok körmérkőzéses formában döntöttek a helyezésekről, egy meccs három nyert játszmáig tartott. Megyénk fiataljai remekül szerepeltek, szép éremkollekcióval zártak. A bükiek két arany-, egy-egy ezüst- és bronzérmet, a SZAK-Sport­iskolások egy-egy aranyat, ezüstöt és bronzot, a celldömölkiek egy aranyat szereztek.

Vasi dobogósok. Fiúk. U11: 1. Torkos Domonkos (Bük). U13: 1. Ölbei Barnabás (Celldömölk). U15: 1. Poór Balázs (SZAK-Sportiskola), 2. Horváth Gábor (SZAK-Sport­iskola), 3. Gergely Márk (SZAK-Sportiskola). Lányok. U13: 1. Szeli Fruzsina (Bük). U15: 2. Szeli Fruzsina, 3. Orovecz Diana (Bük). PA

Kiemelt képünkön: Torkos Domonkos végzett az élen az U11-es fiúknál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában