Labdarúgás

2021.07.22. 18:39

Edzőmeccs: osztrák helyett arab ellenfél vár a Haladásra

A Haladás NB II.-es labdarúgócsapata két edzőmérkőzést játszik még a Pécs elleni idegenbeli szezonnyitó előtt.

Pum András

A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata a nyitányon a Pécsi MFC vendége lesz. A mérkőzést azonban nem az eredetileg kiírt időpontban, augusztus 1-jén, hanem egy nappal később, augusz tus 2-án, hétfőn 20 órakor rendezik – ugyanis az M4 Sport televízió képernyőre tűzte a rangadónak is beillő összecsapást. A vasi együttes a rajtig még két edzőmérkőzést vív.

Ma 18.30-as kezdéssel a szaúd-arábiai, Ausztriában edzőtáborozó Al-Ettifaq FC együttesét fogadja a Haladás Sportkomplexumban. Az

Al-Ettifaq legutóbb a 16 csapatos szaúd-arábiai bajnokság 5. helyén zárt. A vasiak a tervek szerint az osztrák harmadosztályú FC Marchfeld Donauauen ellen meccseltek volna, ám az ausztriai csapat technikai okok miatt kénytelen volt lemondani a találkozót. A mérkőzésre belépőjegyet kell venni, a szurkolók a Rohonci út felőli lelátón foglalhatnak helyet.

A találkozó megtekintéséhez a 18 éven felülieknek védettségi igazolvány szükséges, 18 év alatti szurkolók pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatnak ki a meccsre. Végül vasárnap 18 órakor – a bajnoki főpróbán – a Siófok együttese látogat a Rohonci útra. Ezt a mérkőzést azonban zárt kapuk mögött rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában