Frissen Vasból

2021.07.06. 13:21

Gólerős támadót igazolt a Szombathelyi Haladás

A legutóbb Dorogon futballozó rutinos, gólerős támadó, Délczeg Gergely a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó-csapatában folytatja pályafutását.

Pum András

20210706 Haladás futball klub edzése, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Romic Danijel (Budafok), Tóth Máté (Mezőkövesd), Hegedűs Márk (Újpest) után megvan a Szombathelyi Haladás negyedik nyári igazolása. A 33 esztendős Délczeg Gergely a vasiakat erősíti – és már pályára is lép a szerdai (10.30), gyirmóti edzőmérkőzésen. A 189 centiméter magas Délczeg a Testvériség együttesében ismerkedett meg a labdarúgással, majd a REAC-ban, a ZTE-ben, a Siófokban, a Budapest Honvédban, a Paksban, a Kisvárdában, legutóbb pedig Dorogon futballozott.

Délczeg Gergely a Haladás edzésén
Fotó: Cseh Gábor

Az NB I-ben 103 bajnokin 21 gólt, az NB II-ben 87 mérkőzésen tíz találatot, míg az Európa-ligában – a Budapest Honvéd játékosaként – nyolc mérkőzésen két gólt (mindkettőt a Celic Niksic ellen) szerzett. A Haladás vezetőedzője, Németh Szabolcs jól ismerheti Délczeget, a csatár tavaly ősszel a játékosa volt Dorogon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában