kosárlabda

2021.07.03. 10:59

Kozma Gergő az Egis Körmend új ügyvezetője

Kozma Gergő személyében új ügyvezetője van az Egis Körmend kosárcsapatának. A vezetőváltásról a klub tulajdonosa, a Körmend Múltja, jelene és Jövője adott ki közleményt.

Tóth Judit

Az Egis Körmend szurkolói 2017-ből. Fotó: Szendi Péter

Fotó: Szendi Péter

A korábbi ügyvezető, Hajba Ádám szerződése június 30-án lejárt, helyét Kozma Gergő vette át.

Bár a kosárlabda bajnokság hetek óta véget ért, a munka nem állt meg Körmenden, ahol eddig csak távozó és érkező játékosokról hallhattak szurkolóink. A háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes együttesünket érintő változások azonban a klub vezetőségének összetételét érintik. Csapatunk ügyvezetője Hajba Ádám szerződése június 30-án lejárt, megbízatását a tulajdonos nem kívánta meghosszabbítani, ezért az új ügyvezető keresése volt elsődleges feladat. A klub korábbi játékosának, majd csapatvezetőjének, Kozma Gergőnek személyében végül megtalálta ezt. Távozik hosszú évek, évtizedek után Németh Zsolt sajtófőnök is, aki fontos szerepet töltött be a csapat életében. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket eddigi munkájukért és további sok sikert, jó egészséget kívánni. A keret kialakítása jelenleg gőzerővel zajlik és az érkező kosarasok kilétére is hamarosan fény derül – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában