Eredmények

2021.09.24. 18:14

BMX: nemzetközi mezőny versenyzett Gencsapátiban

Jól sikerült nemzetközi Alpok-Adria Kupa-futamokat rendezett a Gencsapáti KSE BMX-szakosztálya.

Tóth Gábor

A nemzetközi Alpok-Adria Kupa BMX versenysorozat 11. és 12. állomásának adott otthont Gecsapáti. Sopron után a második, egyben utolsó magyarországi erőpróbát rendezte meg a Gencsapáti KSE BMX-szakosztálya. Az olasz, szlovén, osztrák és magyar kerékpárosokat felvonultató színvonalas sorozat roppant népszerű, Gencsapáti­ban is 130 nevezővel rajtolt el a kétnapos viadal.

Kiválóan előkészített pálya várta a nemzetközi mezőnyt.

– Sok munkát tettünk bele az előkészületekbe, a rendezésbe, örülök, hogy mind a versenyzőktől, csapatvezetőktől, mind a szurkolóktól pozitív visszajelzéseket kaptunk – fogalmazott Vincze Gergely, a Gencsapáti KSE BMX-szakosztálya edzője, versenyzője. – Erős nemzetközi mezőnyt láttunk vendégül, és természetesen a honi BMX-közösség legjobbjai is itt voltak. Elégedett vagyok az eredményekkel is, a versenyzőink szépen teljesítettek.

A Gencsapáti KSE eredményei, amatőr -6: Major Levente 5./5., Pék Gergő 6./8., Farkas Botond 7./10. Amatőr 7-9: Rajnai Marcell 5./-, Zsoldos Bálint -/1. Cruiser 30+: Balogh Péter 1./1., Szabó Dániel 2./2. U9: Gombos Misa 1./1., Gombos Bors 6./5., Widder Csongor -/6. U11: Varga Bálint 2./-, Kocsis Bendegúz 9./3. U13: Kleé Balázs 2./2., Nagy Mózes -/7., Mátyás Áron 8./11. U15: Kiss Barnabás 8./2. U17: Zsoldos Péter 6./5. 17+: Vincze Gergely 1./3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában