Frissen Vasból

2021.10.30. 09:53

Török sztárcsapattal hozták szóba a Szombathelyi Haladás játékosát

Török információk szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás U21-es válogatott labdarúgója, Mocsi Attila szerződtetése szóba került a 28-szoros bajnok Fenerbahcénál.

nso.hu

Haladás-Szeged, labdarúgás, , nb2, t20210829,ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A Fenerbahcéban játszó Szalai Attila teljesítménye kapcsán lassan napi téma a nemzetközi sajtóban, hogy melyik topligás együttes csapna le rá. A török rekordbajnok szurkolói azonban nem aggódják túl a játékos esetleges távozását: a Kanarya Habers nevű, a Fenerbahcéval foglalkozó Instagram-csatorna beszámolója szerint a klub már talált is magának egy újabb ígéretes magyar védőt, vagy ahogyan azt több kommentelő is megjegyzi, egy „újabb Attilát” – írja a Nemzeti Sport Online.

A poszt szerint az egyik játékosmegfigyelő javaslatára került a török klubvezetés látókörébe a jelenleg Szombathelyen futballozó Mocsi Attila. A 21 esztendős bekk korábban az ETO FC Győrnél és a Mol Fehérvárnál pallérozódott, s 2020 nyarán szerződött a Haladáshoz. Szombathelyen szinte azonnal alapember lett, az előző idényben 34 bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, míg a jelenlegi kiírásban – 13 forduló után a Haladás mindössze öt kapott góllal vezeti a tabellát – az Ajka elleni találkozót leszámítva minden meccset végigjátszott.

A bekk az U16-os korosztálytól kezdve végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, jelenleg is alapembere a Gera Zoltán vezette U21-es csapatnak. A posztból arra következtetni, hogy a védő nevét is épp a válogatott egyik őszi Eb-selejtezőjén írhatta fel a Fener megfigyelője.

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában