Szurkolók

2022.03.18. 10:00

Baráti dobóverseny: közel négy évtizede ápolják a kapcsolatot a körmendi, soproni drukkerek

A legutóbbi Egis Körmend–Soproni KC NB I.-es kosárlabda-mérkőzés előtt a két csapat szurkolói is találkoztak, és jó hangulatú, hagyományos dobóversennyel hangoltak az esti találkozóra.

Vas Népe

A körmendi-soproni közös csapat

Forrás: VN/Egis Körmend

Körmendi oldalon Csák Tamás, a soproniaknál Gyürü Tamás szervezkedett annak érdekében, hogy a múlt szombati Körmend–Sopron bajnoki kosármeccs előtt ismét meg tudják tartani a baráti találkozót, amelynek most már közel négy évtizedes múltja van. 

 

– Fiatalként egymás ellen játszottunk, innen a barátság. Később amatőr tornákat szerveztünk, most meg öregfiúkként jövünk össze minden soproni és körmendi kosármérkőzés előtt. Az meg csak ráadás, hogy közben a gyermekeink is felnőttek, és ők viszik tovább az örökséget – tudtuk meg Csák Tamástól. 

 

A mostani dobóversenyen a vendég soproniak bizonyultak jobbnak. A baráti megmérettetés után hagyományosan a kötetlen beszélgetés és vendéglátás következett. A programon részt vett Bebes István, Körmend polgármestere is, aki szintén jó kapcsolatot ápol a soproni sportbarátokkal, és mindig ott van a közös eseményeken. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában