Petanque

2022.06.07. 15:00

Varga Dániel egyéniben bajnok - Sikeresen szerepeltek a vasi középiskolás petanque-osok a diákolimpián

A középiskolás Petanque Diákolimpia országos döntőjében a sárvári Tinódi-gimnázium csapatai egy első és egy második helyet szereztek, míg egyéniben az NLG-s Varga Dániel bizonyult a legjobbnak.

Sütő Dániel

Az egyéniben bajnoki címet nyert Varga Dániel boldogan mutatja elismerő oklevelét

Forrás: VN/MDSZ

Veszprém adott otthont az V. és VI. korcsoportosok Petanque Diákolimpia országos döntőjének, amelyen a vasi színeket két középiskola képviselte összesen 25 fővel. A Vas Megyei SZC Sárvári Tinódi Gimnázium több csapatot is indított az V. korcsoportban, közülük a Bándli Ádám, Boros Gréta, Kertész Fruzsina nevével fémjelzett együttes a második helyen végzett. Duplett kategóriában egy hetedik és egy kilencedik helyet szereztek a sárváriak.

Az egyéniben bajnoki címet nyert Varga Dániel boldogan mutatja elismerő oklevelét
Forrás: VN/MDSZ

Egyéniben pedig a szintén tinódis Soponyai Balázs és Papp Csongor az 5–6. pozícióban zárt. A VI. korcsoportosok között triplett kategóriában a középmezőnyben végeztek a sárváriak. Nem talált legyőzőre az ugyancsak tinódis, Vajda Mátyás–Varga Levente alkotta duó duplettben, míg ugyanebben a mezőnyben a Bencsik Lili–Vörös Rebeka kettős a középmezőnyben végzett. Egyéniben pedig a Nagy Lajos Gimnázium diákja, Varga Dániel zárt az élen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában