Helyi sport

2022.07.19. 17:49

Ön bírná? - 4,3 kilométer Offa és Nick között a duzzasztott Rábán

Két év szünet után az Arrabo Szabadidősport Egyesület ismét megrendezi a Rába-úszást – a tervek szerint augusztus 13-án.

Vas Népe

Mint azt Pajor Péter, a szombathelyi székhelyű Arrabo Szabadidősport Egyesület elnöke elmondta, két év kényszerű szünet után már több mint 30. alkalommal rendezik meg augusztus 13-án a népszerű  Rába-úszást Ostffyasszonyfa és Nick között. A folyón teljesített úszópróba országos szinten is egyedülálló, különlegessége vonzóvá teszi az úszást komoly szinten űző, elsősorban dunántúli amatőr sportolók számára. A mezőny a hagyományoknak megfelelően az ostffyasszonyfai Ragyogó hídtól rajtol, a célt pedig ezúttal is a nicki kishajó-kiemelőnél jelölték ki a szervezők. A résztvevőknek 4,3 km-es távot kell megtenniük, nagyrészt duzzasztott vízen. Nevezni az egyesület honlapján (arrabo.hu), valamint Facebook-oldalán (facebook.com/arrabo.hu) lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában