Családi vízi vetélkedő

2022.08.22. 13:19

Tornyokat építettek a medencében Szombathelyen

Remekül sikerült rendezvényekkel, a Családi Vízi Játékokkal folytatódott a Tófürdőn a nyári stradsport szezon.

TG

Fotó: Varga Jenő

Ezúttal családokat, kicsiket és nagyokat mozgatott meg Varga Jenő öteltgazda, főszervező, műsorvezető. A Sport és Ifjúsági Iroda szervezésében két versenyszámban mérték össze tudásukat a résztvevők. Az első feladat a családi toronyépítés volt, melyben a szülőnek a vállára kellett vennie a víz alatt a gyermekét, és felállni vele – legalább három másodpercig kellett állnia a „toronynak”. A második feladat a matracos evezés volt, ahol a szülő evezve szállította a gyermeket a túlsó partra. A táv 17 méter volt. Az erőpróba nemzetközti színezetet kapott, ugyanis belga és angol családok is akadtak a nevezési listán. Nagy sikert aratott a csak a gyerekeknek rendezett evezés is.

 


Eredmények, toronyépítés, anya gyermekével: 1. Molnár Mónika-Kopasz Ákos, 2. Dongó Eszter- Kocsis Dongó Gréta, 3. Szabados Tímea-Seper Bulcsú. Apa gyermekével: 1. Horváth Tibor-Horváth Patrik, 2. Kocsis László-Kocsis Dongó Martin, 3. Kovács Imre-Gellén Árpád.
Evezés, anya gyermekével: 1. Dongó Eszter-Kocsis Kora, 2. Maróti Ágnes-Bence De Witte, 3. Szabados Tímea- Seper Zsófia. Apa gyermekével: 1. Kocsis László-Kocsis Dongó Martin, 2. De Witte Patrik-De Witte Bence, 3. Martin Balázs-Martin Benett és Kirchknopf Gergő-Kirchknopf Lola.
Gyermek evezés, lányok: 1. Fazekas Adél-Kocsis Dia, 2. Szalay Anna Natasa-Szalay Donna Éva, 3. Szeles Jolán-Varga Marianna. Fiúk: 1. Nagy Ádám-Pillig Levente, 2. Kántor Krisztián-Polgár Dávid, 3. Martin Benett-Gellén Ádám. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában