Eredmények

2022.10.05. 13:34

Két meccs, két vereség az NB II-es kéziseknél

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 4. csonka fordulójában mindössze két vasi csapat lépett pályára: a Répcelak és a Szentgotthárd is kikapott hazai környezetben.

Sütő Dániel

Molnár Zsófia 11 gólt vágott a Lébény kapujába

Fotó: © Unger Tamás

Répcelaki SE–Lébényi KSZSE 24-30 (12-15). Répcelak, 250 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Antal Á., Antalné Renner I.

Répcelak: Göndöcs – Major 1, Molnár Zs. 11, Pődör P. 4, Hegyi, Lengyel 2, Szár 2. Csere: Szalai – Zsiray, Varga, Foki, Tóth T., Pap 3, Patkó, Nagy L. 1, Szabó K. Edző: Kiss Attila.

A Répcelakhoz hasonlóan szintén pont nélküli Lébény csapata látogatott a Répce Sportcsarnokba. A héten újabb sérültek estek ki a csapatból, ezért át kellett variálniuk a támadó játékukat. Mindössze egyetlen edzésen tudták gyakorolni az új felállást. Eléggé idegesen kezdtek a hazaiak. Kiss Attiláék készültek ugyan az ellenfél nyitott védekezésére, mégis nehezen találták a rést. 60 perc alatt egyszer sem sikerült vezetnie a Répcelaknak, pedig többször is lett volna lehetősége egyenlíteni, de ilyenkor mindig becsúszott egy-egy hiba. A végére elég nagy különbség alakult ki a felek között, elvitte a pontokat a Lébény.

Szentgotthárdi VSE–Veszprémi KKFT U23 27-47 (11-21). Szentgotthárd, 200 néző, NB II.-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Kolarovszki Z. M., Lábadi J.

SZVSE: Szoták – Molnár P. 1, Weidl 1, Kozma 5, Németh D. 5, Luthár 1, Háklár 4. Csere: Dancsecs, Kanics (kapusok), Horváth L., Vincze, Fekete 2, Szalai D. 2, Kalamár 2, Pencz 2, Katona 2.Edző: Bölöni Roland.

A szentgotthárdiaknál jóval nagyobb játékerővel rendelkező veszprémiek célja a bajnokság megnyerése, ami meg is látszott a teljesítményükön. Bölöni Rolandéknak szinte semmi sem jött össze, rengeteg technikai hibát vétettek, amelyeket az ellenfél kíméletlenül, szinte azonnal büntetett. A vendégek fizikai állapotával sem tudtak versenyezni a gotthárdiak, akiknek gyorsan el kell felejteniük a meccset. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában