Labdarúgás

2022.12.27. 14:14

Szerdától péntekig ismét kispályás foci - Rajtol a hagyományos Szilveszter Kupa

Szerdától péntekig a 36. Vulcano-Szilveszter Kupa kispályás teremlabdarúgó-tornának ad otthont a Haladás Sportkomplexum.

Tóth Gábor

Az utolsó simítások a rajt előtt

Forrás: VN-archív

Az év utolsó jelentős futballtornáján három nap alatt 40 csapat lép pályára – 8 női és ugyancsak 8 öregfiúk csapat, valamint 24 nyílt mezőnyben szereplő gárda alkotja a mezőnyt.

A torna december 28-án, szerdán 8 órakor rajtol a női csapatokkal, 13 órától a nyílt B csoport csapatai meccselnek, majd 16 órától az öregfiúké a pálya. Női kategóriában a tavalyi bajnok nem indul, ott lesz viszont a mezőnyben az ezüstérmes Szasza Pizza, és a bronzérmes Nyárád SE. A nyílt B csoportban a Colonia (Nagy Gergő, Bigner Daniel, Halmosi Szabolcs, Gecse Bálint, Győrffy Mátyás, Wertetics Szilveszter) és a Tutto Bene SC Scarpe-Black Jack SE (Márton Dávid, Kovács Zoltán, Tóth Dominik, Bedi Noel) a két fő esélyes. Az öregfiúknál komoly mezőny jött össze. Érdemes figyelni a Don Pepito (Táncsics András, Horváth Róbert, Németh Zoltán, Németh Szabolcs, Sipos Norbert, Koronczai Roland), a  Május1 Étterem (Halmosi Péter, Tóth Péter, Varga Attila, Varga Roland, Neczpál Gábor, Sepper Ákos), a Falcold (Petrovics János, Jáger László, Karda Zoltán, Vanek Rudolf, Lengyel Miklós, Steiner Zsolt, Takács Jácint, Kiricsi Olivér) a PDR Alpok-Bau Kft. (Manganelli Attila, Subicz Gábor, Bodor Tibor, De Paula Alex, Kenesei Zoltán, Kenesei Krisztián, Bognár Zsolt),  a Hotel Textil Services (Nagy Gyula, Biró Imre, Lukács Árpád, Alföldi Zoltán, Ekler József, Németh László, Sarang Péter) és a Joy Food (Sánta Lajos, Vajda Gyula, Somfalvi Péter, Molnár József, Csordás Zsolt, Bársony Péter, Hende Sándor) csapatára is. Tavaly a Don Pepiro nyert, másodikként a Falcold végzett, a Május1 lett a bronzérmes.

December 29-én, pénteken a nyílt mezőny folytatja a küzdelmeket, az F csoport nyitja a napot. A sorsolásnál kiemelt volt, így vérmes reményekkel lép pályára az FC Buntstift, a Petrovics Apartmanház, a Futer Tüzifa, a Csikó Csárda és az El-Dorado.

Szerdán és csütörtökön is 20.30 körül kezdődik az utolsó meccs, mindkét nap 8 órakor indul útjára a labda. December 30-án, pénteken az állva maradt csapatok térnek vissza a csarnokba. Mindhárom kategóriában csoportonként az első két helyezett jut tovább – a nyílt mezőnyben lesz egy középszakasz is. A női döntőt 15.55-kor, az öregfiúk fináléját 17 órakor, míg a nyílt mezőny döntőjét 18.15-kor rendezik. A játékidő 1x20 perc, a döntőkben viszont 2x15 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában