Kosárlabda

2023.01.09. 14:03

Átalakulóban a körmendi keret - Edwards alig várja, hogy pályára léphessen - frissítve

Átalakulóban az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapatának kerete. A távozó Brandon Parrisht már sikerült pótolnia a vezetőségnek Justin Edwards-cal, a Spanyolországba távozó Mike Moore helyére még keresik a megoldást. Edwards örül, hogy visszatérhetett Körmendre.

Sütő Dániel

Justin Edwards bevetésre kész, már csak a bürokrácián múlik a játéka

Forrás: Nemzeti Sport

Frissítve:

Újabb érkező Körmenden

Rövid időn belül az Egis Körmend NB I.-es kosárlabdacsapata Eric Adams Jr. személyében megtalálta Mike Moore utódját. Teljes cikkünk ITT!

Korábban írtuk

Justin Edwards már gőzerővel készül arra, hogy ismét megcsillogtathassa tudását a vasi piros-fekete tábor előtt. Elkéltek volna a pontjai a ZTE ellen, ám a klub erőfeszítései ellenére nem sikerült elintézni időben a papírjait. Justin az amerikai időjárási nehézségek miatt a vártnál később, csak szerda este tudott elindulni az Egyesült Államokból. A játékos kalandos utat követően érkezett me csütörtökön este Körmendre. A klub hivatalos közösségi oldalának nyilatkozva elmondta, nehéz volt az utazás az időjárási problémák és a járatok késése miatt, de nagyon izgatott, hogy újra Körmenden lehet. Hozzátette, alig várja, hogy újra pályára léphessen és újra játszhasson a Rába-partiak szentélyében. A 30 éves kanadai játékos a tavalyi szezonban az ABA Ligában szereplő, montenegrói SC Derby csapatában kosárlabdázott, ahol közel 9 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt mérkőzésenként. Idén azonban eddig még nem talált magának csapatot, így joggal merülhet fel a kérdés az állapotával kapcsolatban.

– A montenegrói szezonom után úgy döntöttem, hogy több időt szeretnék otthon tölteni a családommal. Különösen miután világra jött az első gyermekünk, így a feleségemmel úgy gondoltuk, hogy a legjobb lenne egy kis időt otthon tölteni – nyilatkozta Justin Edwards, aki szerint jó a csapaton belüli kémia. – Pontszerzés, gólpasszok és a védekezés is lehet idén is az erősségem, csakúgy, mint amikor utoljára itt játszottam Körmenden – tette hozzá a kosaras.

Edwards annak a korábbi sokra hivatott körmendi keretnek volt a tagja, amely a 2019-2020-as szezon alapszakaszában 21 meccset követően a második helyen állt. Majd beütött a Covid, és a 22. forduló előtt a szövetség felfüggesztette az idényt, amely bajnok és kieső kihirdetése nélkül ért véget március közepén.

– Annyit szeretnék üzenni a drukkereknek, alig várom, hogy újra előttük játszhassak, ők a legjobb szurkolók, akiket valaha láttam. Remélem, számos győzelmet tudunk ünnepelni – zárta szavait Edwards.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában