Döbbenetes jelenetek

2023.02.27. 07:43

Videó: görögtüzet dobtak a magyar szurkolók közé a bosnyákok a szombathelyi kosármeccsen

Nem megszokott, egészen elképesztő jelenetsor játszódott le a Magyarország - Bosznia-Hercegovina férfi világbajnoki selejtezőn, Szombathelyen.

vaol.hu

Fotó: Árvai Károly/NS

Az Aréna Savariában rendezett vasárnap esti mérkőzésen a hazai szektorok mellett a vendég számára fenntartott lelátórész is megtelt. A bosnyák drukkerek kezdetben csak a hangjukat hallatták, a második negyed második felében azonban már nem a szurkolásé, hanem a rendbontásé volt a főszerep, ugyanis egy valamilyen úton becsempészett görögtűz a szomszédos magyar szektorban landolt, az ott ülő családok között. Az esetről videó is készült, amin jól látható a rémület a gyerekek arcán, ami nem is meglepő, hiszen váratlanul ért mindenkit. 

A mérkőzés angol ellenőre egy időre félbe is szakította a találkozót, amíg a csarnok biztonsági emberei rendet nem tettek a bosnyákok szektorában. Azonban a bosnyák drukkerek becsületére legyen mondva, hogy az eset után körbekalapozták a szektort, az összegyűjtött pénzt pedig oda adták annak a hölgynek, akinek a pirotechnikával tönkretették a kabátját - számol be az Origo

A megdöbbentő incidensről a videó ITT tekinthető meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában