Kick-box

2023.03.02. 11:35

Holzmüller: egy arany, egy bronz

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club versenyzője, Holzmüller Bence két szabályrendszerben is dobogóra állhatott a Szlovák Openen.

Sütő Dániel

Fotó: vaol.hu

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club képviselte a vasi színeket a feburár végén megrendezett Szlovák Openen, ami idei második versenyük volt Mayer Gáboréknak. 66 egyesület 531 nevezést leadva küldte  sportolóit tatamira illetve ringbe. 


- Holczmüller Bence felnőtt versenyzőként 84 kilogrammban light-contact szabályrendszerben aranyérmes lett, kick-light kategóriában pedig bronzérmes pozícióban végzett - számolt be Mayer Gábor vezetőedző, klubelnök. - Bence öt mérkőzést játszott. Kick-light szabályrendszerben egy győzelem kellett a bronzéremhez. A döntőbe jutás viszont durva bírói hiba miatt nem sikerülhetett. Light-contact szabályrendszerben mindhárom mérkőzése TKO-val ért véget, ami azt tükrözi, hogy mennyire kiemelkedett a mezőnyből. Nagyon jó formában van, ami jó előjel az Austrian Classic nemzetközi kick-box verseny előtt - zárta értékelőjét a Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club első embere. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában