Közös megegyezés

2023.06.11. 10:59

HVSE futsal: távozik a spanyol sikeredző

Hivatalos honlapján jelentette be a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapat, hogy távozik a klubtól a spanyol sikeredző, Calvo Rodriguez Juan Ramon.

Tóth Gábor

Fotó: Cseh Gábor

Calvo Rodriguez Juan Ramon 2019 nyarán érkezett a Haladás futsalcsapatához – azóta mindent megnyert a zöld-fehér gárdával, az ország legjobb futsalcsapatát építette fel Szombathelyen. Háromszor ünnepelhetett bajnoki címet (2021, 2022, 2023), és ugyancsak háromszor Magyar Kupa-győzelmet (2020, 2022, 2023) a csapat élén. És a Bajnokok Ligájában is ért el szép eredményeket a társasággal. Most mégis távozik a Haladástól – a honlap híradása alapján a spanyol tréner és a klub közös megegyezéssel döntött a váltás mellett.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy az elmúlt csodálatos négy évben a Haladáshoz tartozhattam. Szeretnék köszönetet mondani a nagyszerű játékosoknak, a hűséges stábnak, a legjobb vezetőknek, az állhatatos munkatársaknak, valamint a fantasztikus szurkolóknak – hiszen mindannyian, közösen építettük fel Magyarország legjobb futsalcsapatát – olvasható a HVSE honlapján Juanra mester búcsúüzenete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában