Szombathely

2023.08.21. 19:32

Folytatódott a városi teniszbajnokság

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódott a 2023-as Alpok Dent városi amatőr-teniszcsapatbajnokság.

Tóth Gábor

Forrás: Pixabay

A +50-es korosztályban a FOLT 3:0 arányban győzött a Catomio János, Kiss Gyula, Kupi Kálmán összetételű Álprofik ellen. A FOLT gárdájából Mayer László és Horváth Tibor győzött egyéniben, Donázy Ottó és Mayer László párosban. Nyílt kategóriában a hibátlan Tenisz Classik ismét nyert – köszönhetően az egyeseket megnyerő Süle Róbertnek és Rózsavölgyi Zoltánnak, valamint a párost behúzó Poór Zoltán, Süle Róbert duónak – 3:0-ra verte a Hujber Zoltánt és Hulmann Zsoltot felvonultató Kettőshubát. 

Nagy küzdelmet vívott egymással a Bonus Shop és a Love Game. Egy egyes és egy páros mérkőzés lett egyelőre lejátszva – aztán ráesteledett a résztvevőkre (a hátralévő szinglit később pótolják a csapatok). Egyesben Sáfrány Ákos 7:5, 6:4-re gyűrte le Simonits Pétert. A Catomio János, Molnár Róbert duó pedig 1:1-es szettarányt követően champion tie break után nyert 10:8-ra. 

Így a Bonus Shop gyakorlatilag hozta a mérkőzést az elmaradt szinglitől függetlenül, mivel 2:0 arányban vezet. Még egy érdekes teniszhír: szombaton a Savaria Tenisz Centrum ad otthont a Karnevál kupának, amelyen a Palatinus Egyesület +50-es csapata fogadja a Békés vármegyei Sarkad hasonló korú – többszörös Békés vármegyei bajnok – teniszküldöttségét. A felek 9 órakor kezdenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában