vaol.hu podcast

2023.08.26. 06:59

Sportcast: minden, ami futball

Szombatonként a vaol.hu új és ezentúl rendszeresen jelentkező Sportcast című adásában összefoglaljuk a hét legfontosabb futballhíreit.

Pum András

 Érdekel a vasi, az országos és a nemzetközi futball? Akkor hallgasd meg a vaol.hu oldalon a mostantól szombatonként jelentkező Sportcastot. A Vas Népe sportrovata – Pum András szerkesztésében – ös - szefoglalja, csokorba gyűjti számodra a hét legfontosabb, legszínesebb futballhíreit néhány percben. Legyen szó a vármegye első számú futballegyütteséről, a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatáról vagy a Haladás VSE NB III.-as együtteséről, esetleg a Haladás Viktória női NB I.-es focistáiról – de bármely más, vasi csapatról is. Figyelemmel kísérjük Szoboszlai Dominik liverpooli pályafutását is, és a legérdekesebb hazai és nemzetközi átigazolási hírekről sem maradnak le velünk. Szombatonként klikkeljen a vaol.hu oldalra és hallgassa a Vas Népe Sportcastját – ott találkozunk!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában