Ezt jó, ha tudod!

2023.10.24. 19:32

Hasznos szurkolói infók a Haladás-ZTE-re

Útlezárások, technikai információk a Szombathelyi Rendőrkapitányságtól.

Pum András

Fotó: © Cseh Gábor

A labdarúgó MOL Magyar Kupa 16 közé jutásáért november 1-jén 17.15 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Zalaegerszegi TE-t fogadja.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság felhívása

A mérkőzés biztosítása során 15:00 óra és 21:00 óra közötti időben az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani Szombathelyen:

- a Bartók Béla körút közúti lezárására kerül sor a Kenderesi utca és a Szűrcsapó utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Zalaegerszegről érkező érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolókat engedi be gyalogosan.

- a hazai szurkolók gépjárműveinek parkolása céljából a Haladás Sportkomplexum Rohonci utca felől megközelíthető parkolója került kijelölésre.

- a Szombathely, Kenderesi utcában található Csónakázó tó parkolója és a Szombathely, Bartók Béla körút 39. szám alatt található Claudius Hotel ún. kavicsos parkolója lezárásra kerül, oda gépjárművek nem parkolhatnak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Köszönettel:

Szombathelyi Rendőrkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában