Labdarúgás

2023.10.09. 07:00

Szerdán vasi kupamérkőzések: Celldömölk–Király, Szarvaskend–Söpte összecsapások a 4. fordulóban

Szerdán a negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa – 12 csapat van még versenyben.

Tóth Gábor

VN-Archív

Forrás: VN

Öt mérkőzést rendeznek szerdán – egyet pedig később játszanak le az érdekelt felek. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, míg az azonos osztályban szereplő gárdák büntetőket rúgnak (hosszabbítás nincs). Érdekesség, hogy még két vármegyei III. osztályú csapat – a Szergény és a Szakonyfalu – is versenyben van. A folytatásban remek párharcnak ígérkezik például a Celldömölk–Király és a Szarvaskend–Söpte párosítás – a vármegyei I. osztály élcsapatai csapnak össze egymással. Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa, a 4. forduló menetrendje, szerda, 16.00: Szergény SE (III.)–Rábatótfalui SE (II.), FK Szakonyfalu (III.)–Alsóújlaki SC (II.), Tannenbaum Kft. Szarvaskend SE (I.)–Söpte SE (I.), Gencsapáti KSE (II.)–Sárvár FC (I.). 16.30: Celldömölki VSE-Vulkánfürdő (I.)–Király SE (I.). Az Alpok Zirkon Vép VSE (I.)–Táplán SE (I.) debit október 18-án rendezik meg, 16 órás kezdéssel. Az idei évben több kupameccs már nem lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában