Diagnózis

2023.11.16. 13:07

Kiderült, hogy mennyire súlyos a Szombathelyi Haladás csapatkapitányának sérülése

Nem súlyos a sérülése a Vasas FC ( 3-3) ellen vasárnap lecserélt Rácz Barnabásnak. A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának kapitánya két hétig nem edzhet.

Pum András

Rácz Barnabás szerencsére nem sérült meg súlyosan

Fotó: Unger Tamás

Rácz Barnabás remekül futballozott a vasárnap Vasas FC (3-3) ellen, két gólt is szerzett, a másodiknál viszont megsérült – emiatt le kellett cserélni a csapatkapitányt.

– A harmadik gólunk előtt Nyíri Vince nagyon jól adta be a labdát és becsúszva sikerült a hálóba lőnöm - ám a lábam letapadt, a térdem pedig továbbfordult - mondta Rácz Barnabás. - Pattanást nem éreztem, de zsibbadt az egész lábam, ezért cserét kértem. Az MR-vizsgálat megállapította, hogy szerencsére nincs komoly baj, a térdhajlatomban van nagyobb mennyiségű folyadék. Most már kevésbé fáj a lábam, de két hétig nem edzhetek, ha minden jól megy, utána elkezdhetek mozogni. Megnyugodtam, hogy nincs nagyobb baj!

 A válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt hétvégén az NB II.-es csapatok sem lépnek pályára – a vasiakra még három bajnoki mérkőzés vár az ősszel. A szombathelyiek jövő vasárnap 17 órakor Ajkán lépnek pályára, egy hétre rá, december 3-án 17 órakor a Gyirmótot, december 10-én pedig – már a tavaszról előrehozott találkozón – ugyancsak 17 órakor a BVSC-Zuglót fogadják Doktoricsék.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában