Karate

2023.12.28. 15:11

Szépen zárta az évet a Budoka SE

Egri országos bajnokság volt ez esztendő idei utolsó erőpróbája, szép eredményekkel tértek haza az évet záró shotokan országos bajnokságról a szombathelyi Budoka SE sportolói.

Tóth Gábor

Fotó: Budoka SE

A Budoka SE versenyzői felkészülten utaztak el Egerbe – ennek megfelelően több bajnoki címet is begyűjtöttek.

A 12-13 éves korcsoportban, Baráth Kornél formagyakorlatban (kata) aranyérmes lett, míg küzdelemben (kumite) a harmadik helyen zárt. Haág Marcell formagyakorlatban ezüstérmet szerzett, küzdelemben pedig nem talált legyőzőre. Németh-Steff Hanna formagyakorlatban lecsúszott a dobogóról, negyedik lett, míg küzdelemben begyűjtött egy második helyezést.

A 14-15 évesek mezőnyében Pál Alexandra Anna formagyakorlatban bronz-, küzdelemben ezüstérmes lett. Míg Kovács Lili küzdelemben harmadik helyet gyűjtött be.

A 16-17 évesek korcsoportjában Luxl Róza küzdelemben lett ezüstérmes. Tamás Boglárka formagyakorlatban az 5-8. helyen végzett. Németh-Steff Dániel formagyakorlatban 6. pozícióban zárt.

A 18-20 évesek között Bönditz Loretta formagyakorlatban a dobogó harmadik fokára állhatott. Míg Magdics Pálma küzdelemben ezüstérmet szerzett.

A +40 éves korcsoportban Sreff Sarolta formagyakorlatban lett második. Duó formagyakorlatban a Haág-Baráth kettős szintén másodikként zárt. Csapat kumitéban a Luxl, Magdics, Kovács trió begyűjtötte a bajnoki címet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában