Kosárlabda

2024.01.11. 13:09

Biztató hírekről számolt be az Egis Körmend

A kosárlabda NB I. tabellájának hetedik helyén állomásozó Egis Körmend pozitív fejleményekről számolt be magyar irányítója, Doktor Péter állapotát illetően.

Pum András

Fotó: Szendi Péter

Doktor Péter még a tavalyi év végefelé, november végén szenvedett egy szerencsétlen sérülést. Az Egis Körmend hivatalos közösségi oldala biztató hírekkel tudott szolgálni szurkolóinak Doktor állapotáról.  

– Kezdek visszajönni az edzésekbe, két hete kezdtem el könnyebb edzéseket csinálni az erőnléti edzővel (spinning, súlyzós edzés, kocogás), illetve folyamatos kezelést kapok Renitől – nyilatkozta a Rába-parti piros-feketék még mindig csak 26 éves saját nevelésű játékosa, Doktor Péter. – Próbálom minél hamarabb, de fokozatosan visszaerősíteni a lábamat, hogy újra teljes értékű edzést tudjak végezni és visszatérni a pályára. Konkrét időt sajnos senki sem tud mondani arról, hogy mikor leszek újra száz százalékos, de nagyon bízom benne, hogy január végére tudom már segíteni a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában