Kick-box

2024.01.17. 12:00

Közösen edzettek, kellemesen elfáradtak - Szülők és gyerekek sportoltak együtt

Szülők és gyerekek sportoltak közösen a Castrum Sec-Dinamica SE kick-box szakosztály edzésén.

Tóth Judit

Átmozgató tréning Andorka Imre vezetésével

Forrás: Jámbori Tamás

Az átmozgató tréninget Andorka Imre, a szakosztály edzője vezette, aki lapunk érdeklődésére elmondta: a kickbox szakosztály két helyszínen tevékenykedett az elmúlt esztendőben. Egyfelől a Körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium tornatermében folytak az edzések, másfelől a Körmendi Kulturális Központ Berzsenyi utcai épületének tükrös termében. Az utánpótlás-sportolók szépen meneteltek előre, különösen Horváth Szabolcs, aki hat aranyérmet, két ezüstöt és két bronzot szerzett egész éves kitartó munkájával. Rajta kívül Antal Laura, Lakatos Erik és Kraller Patrik teljesítményét kell kiemelni. – A szülők és gyerekek közös edzése hagyományos rendezvényünk, évek óta tartjuk meg nagy sikerrel. 

Kellemesen elfáradtak
Forrás: Jámbori Tamás

Nagy öröm volt idén, hogy régebbi sportolóink is eljöttek a programra, sőt volt olyan is, aki nyugdíjas édesapját hozta el az edzésre. A megmozdulásnak a sporton kívül az a szerepe, hogy összekovácsolja a közösséget. Azt szeretnénk, hogy mindenki, aki hozzánk jár edzeni, érezze, hogy egy jó csapathoz tartozik. Úgy vélem, nemcsak a kupák, az érmek és az oklevelek fontosak a sportban, hanem a közösségi lét is. Ez szolgálta a közös edzésünk is – tette hozzá végül Andorka Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában