SZKKA

2024.02.23. 14:20

A Tisza-parton folytathatják a menetelést

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 19. fordulójában szombaton 18 órától a Szeged vendégeként lép pályára a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttese.

Sütő Dániel

Fotó: Cseh Gábor

Egy héttel ezelőtt hazai környezetben 10 góllal bizonyult jobbnak a Szombathelyi Kézilabda Klub a Szigetszentmiklósnál (35-25), ezzel folytatta bajnoki menetelését és begyűjtötte sorozatban 18. győzelmét is. A soron következő ellenfél az a Szeged lesz, amely két győzelemmel, két döntetlennel és 14 vereséggel jelenleg sereghajtó. Legutóbb az Esztergom ellen szenvedett 12 gólos vereséget (32-20).

További hír az SZKKA-val kapcsolatban, hogy Pődör Zoltán ügyvezető az osztrák Hypo vezetőjével, Kovács Ferenccel és a szlovák szövetség alelnökével, Kelecsényi Ernővel a tavaly megálmodott, nagysikerű Danube Handball Cup jövőjéről tárgyalt Bécsben. Mivel minden fél elégedett és rendkívül pozitívak a visszajelzések, ezért úgy döntöttek, hogy a következő szezonban is folytatódik a nemzetközi kupasorozat. Ráadásul minden jel arra utal, hogy további országok csapataival bővül a résztvevők száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában