Bowling

2024.02.28. 09:27

Dőlnek a bábuk Körmenden!

Pénteken 18 órai kezdettel rendezik a VI. MJUS Körmend Bowling Bajnokság döntőjét a Mjus Resort & Thermal Park Bowling pályáin.

Tóth Gábor

Forrás: Pexels

Idén már nem civil kezdeményezésre történt a bajnokság lebonyolítása, hanem az újonnan alakult Körmend Bowling Egyesület szervezésében. Az idény során hét csapat feszült egymásnak. Az egykörös alapszakasz után kettévált a mezőny. Az 1-4. helyezettek és az 5-7. helyezettek között volt még egy kör a középszakaszban. Ezt követte a rájátszás. 

A playoffban első helyen induló The Bowling Stones csapatának kiemeltként nem kellett a négy közé jutásért játszania, hanem automatikusan az elődöntőben találta magát. A második helyen kiemelt Hubi csapata 12-2 arányban múlta felül a La Familia gárdáját, a Trinity alakulata pedig még ennél is meggyőzőbben verte az All Star csapatát (13-1), míg az utolsó kiadó helyért egy végletekig kiélezett mérkőzésen vesztes állásból döntetlenre mentve, majd szétdobással 8-7-re diadalmaskodó Feketó Ló jutott be az elődöntőbe az Ujjatlanokkal szemben. 

És ha már negyedik helyen befutott a Ló, akkor az elődöntőben egy nagyon magabiztos teljesítménnyel 9-5-re felülmúlta az első helyen kiemelt, címvédő és a verseny két legjobb átlagával rendelkező játékost is a soraiban tudó TBS csapatát, így zsinórban a negyedik döntőjére készülhet, ahol eddig még sosem termett neki babér. A másik ágról a Hubi csapata harcolhat meg a második csillag begyűjtéséért, miután 10-4-re legyőzte a Trinity csapatát.

A szervezők várnak minden érdeklődőt, az esemény megtekintése ingyenes. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában