Labdarúgás

2024.02.08. 12:59

Nem súlyos a Haladás védőjének térdsérülése - Ene Cornel a jövő héten már edzhet

Térdsérülése után jövő héten elkezdheti az edzéseket a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának védője, Ene Cornel.

Pum András

Ene Cornel január 23. óta nem játszhatott

Fotó: © Cseh Gábor

Ene Cornel még január 23-án, a törökörszág edzőtáborban lejátszott FC Shkupi elleni felkészülési mérkőzés 75. percében sérült meg - azóta nem tudott edzeni. Mint azt a játékostól megtudtuk, az észak-macedónok elleni meccsen egy rossz mozdulat következtében aláfordult a térde és ezért cserér kért.

Szerencsére nem nagy a baj, Orbán Gergő a Szombathelyi Haladás masszőre érdeklődésünkre elmondta: az MR-vizsgálat kimuatta, hogy Ene térdében a belső oldalszalag sérült meg - megfeszült, de nem szakadt el. A játékos már rehabilitációjának végén jár, a tervek szerint jövő héten már bekapcsolódik az edzésekbe.

A vasiakhoz kapcsolódó hír, hogy a Csákvár ellen kiállított védő, Beronja Zoran egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A szerb-magyar védő így a vasárnapi, Kozármisleny elleni hazai bajnokit hagyja ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában